Com una Hola

Pilar Navarro i la seua filla Maria del Mar

Santa Cecília

Com és costum als darrers anys, els actes commemoratius de Santa Cecília arrancaren al CPMT amb la celebració del Premi Vicent Galbis. Una cita musical ineludible que cada any mostra l’excel·lència interpretativa dels nostre millors alumnes i convoca a la major part de la comunitat educativa al saló d’actes del conservatori. Al finalitzar l’actuació dels aspirants es reprodueix, un any darrere d’un altre, una situació que molt bé podria semblar una escena de la peli “Atrapados en el tiempo”: el tribunal delibera i la resta de gent fem quinieles sobre quins seran els guanyadors. Desprès del veredicte, una vegada culminat el protocol de felicitacions i d’ànims per als que no han aconseguit cap premi, arriba l’hora del sopar.

El sopar sol congregar a un bon grapat de gent: personal del centre, antics companys i companyes, personalitats invitades… Enguany ha hagut una bona assistència, tot i que es feren notar algunes notables absències. Em sap greu la seva absència, no perquè es perderen les delícies culinàries del restaurant “Chesús”, sinó per no poder gaudir de la seua inestimable companyia. El sopar de Sant Cecília és un moment ideal per a confraternitzar i obrir-se als demés, posant en pràctica allò que alguns teòrics anomenen coordinació interdepartamental. Tot i això, no van faltar els moments emotius, com quan Fani Blanch va agrair la contribució de les tres persones que l’han precedit en la direcció del conservatori (Amparo Fandos, Manuel Tomás i Enrique Llorens) o quan la directora va retre un petit homenatge a Inma García, professora de piano que ara està al Conservatori Superior de València, a César Cabedo que actualment realitza la tasca d’assessor d’ensenyaments artístics professionals al Cefire de Xest, o a Jorge Orozco pels seus quinze anys al Conservatori de Torrent.

Ho va dir Amparo Fandos, el col·lectiu de persones que integra i ha integrat el CPMT som com una autèntica família. És veritat. Eixe és un dels principals mèrits d’aquest centre: uns arriben i altres se’n van, alguns malauradament per a sempre, però cada any Santa Cecília ens torna a reunir a tots el vint-i-dos de novembre.

Notícies de la BBC

La labor del cronista és en molts casos ingrata. En canvi, en altres ocasions, reporta un autèntic plaer al lletraferit que s’encarrega d’aquests menesters. En els onze anys d’existència d’aquesta revista, he tingut el plaer d’informar sobre molts batejos i algunes bodes. I no sé si m’estic contagiant del to a vegades sensibler i romàntic de la premsa del cor, però és ben cert que aquesta tasca cada vegada em produeix major satisfacció. No ho puc evitar! (Per cert, hauria de plantejar-me canviar el nom d’aquesta secció perquè de comunions no he informat mai, però queda tant bé el títol! Pot ser caldria incloure una secció de necrològiques, com ara la nostra jubilació va a allargar-se tant…! Però no. Això és massa macabre. Millor dedicar-nos a les notícies alegres que ja tenim prou en el dia a dia d’aquest miserable temps de crisi.)

En fi, tot aquest romanç per anunciar-vos que la nostra estimada companya Pilar Navarro, professora de piano, ha sigut mare. Maria del Mar li diuen a la seua preciosa xiqueta. Podeu comprovar la felicitat que irradien mare i filla en la foto. Malgrat que no soc un gran fisonomista – i sense que el pare se m’enfade- m’atreviria a dir que li sembla a la mare. En tot cas, moltes felicitats  i enhorabona a tota la família.

IMG_1064

Fani Blanch, directora del CPMT, amb Inma García

IMG_1065

Enrique Llorens, el subdirector general Manuel Tomás i César Cabedo

IMG_1066

Fani Blanch i Jorge Orozco

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s