Acte de benvinguda del curs 2012-13

El CPMT obri les portes al nou alumnat

Carmen San Pablo, Aitor Segura i Alejandro Garzón.

El curs 2012-13 del Conservatori Professional de Música de Torrent arrancà, com ve sent habitual els darrers anys, amb l’acte de benvinguda als nous alumnes. L’esmentat esdeveniment es va celebrar el dijous 27 d’octubre al saló d’actes i comptà amb una assistència majoritària de familiars i membres del claustre de professors.

Enric Llorens, Vicedirector del centre, prengué la paraula en primer lloc per a presentar l’acte, donar a conèixer l’organització del conservatori i explicar succintament els projectes i iniciatives que ací es porten a terme. Immediatament desprès, es projectà l’últim treball audiovisual realitzat per l’aula de Periodisme Musical: un lip dub que mostra la vida en el centre dels alumnes de sisè d’Ensenyaments Professionals i suposa alhora una invitació a les noves generacions de músics que vulguen compartir la filosofia pedagògica que defineix el projecte educatiu del CPMT.

A continuació, la directora Fani Blanch donà oficialment la benvinguda als nous alumnes, agraint a les mares/pares la confiança dipositada en aquest centre. Ressaltà també la importància que l’educació musical té per a l’equip docent del CPMT i els valors que s’intenta inculcar als alumnes des del convenciment absolut en el poder de la música com a motor de la formació integral de les persones.

Finalitzada la intervenció de la directora, va tindre lloc un breu concert a càrrec d’un grup d’alumnes d’Ensenyaments Elementals i d’una exalumna d’Ensenyaments Professionals. Pau Andreu (violí, 4t EE.EE.) i Alma Yi  (violí, 1r EE.PP.) interpretaren dos duos, K.487 de W.A. Mozart. Laura Tortajada (clarinet, 4t EE.EE.), acompanyada al piano per la professora Amparo Ferris, va tocar l’Allegretto de J.B. Cramer. I per a finalitzar, l’exalumna de piano Alba Real Delgado ens va oferir la seua versió de Quejas, o La maja y el Ruiseñor de E. Granados.

Per a conservar en la memòria dels protagonistes, i també del centre, la transcendència d’aquest acte es va fer una fotografia col·lectiva dels alumnes que enguany han començat els seus estudis al Conservatori Professional de Música de Torrent.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s