Recital de piano per Carles Marín

El pianista i professor del CPMT Carles Marín.

El pianista i professor del CPMT Carles Marín.

Sofia Tamarit i Julián Fuentes

Nascut a València al 1978. Inicia els seus estudis al Conservatori Professional de Música de Torrent amb Amparo Fandos. Realitza els seus estudis superiors amb Joaquín Soriano al Real Conservatorio Superior de Música de Madrid. Continua la seua formació a L’Ecole Normale de Musique ‘Alfred Cortot’ de París i ‘Codarts Virtuoso’ en Rotterdam, Holanda. Ha rebut nombroses classes magistrals d’Alicia de Larrocha, Solomon Mikowsky, etc. I ha gravat per a TVE, RNE clàssica i diverses ràdios internacionals, a més de diversos CDs de música.

Compta amb una gran quantitat de premis tant nacionalment com internacional. Actualment compagina la seua activitat concertística amb la docència impartint classes de piano al CPMT, a més d’haver sigut convidat per la Universitat de València a impartir el Curs Anual de Interpretació pianística des de 2009.

Tot aquest impecable currículum va ser demostrat en el seu recital de piano al CPMT, on treballa, el passat dimecres 30 de gener amb el següent programa:

En la primera part va interpretar dotze Préludes del segon llibre de C. Debussy, aquests van ser: Brouillards, Feuilles mortes, La Puerta del Vino, Les Fées sont d’exquises danseuses, Bruyères Général Lavine- excèntriques, La terrasse des audiences du clair de lune, Ondine, Hommage à S.Pickwick Esq. P.P.M.P.C., Canope, Les tierces alternées i Feux d’artifice.

I a la segona part vam gaudir de l’Escena “Fuego Mágico” de l’òpera Sigfrido  de R.Wagner (arranjament de L.Bresin), la peça de F. Liszt “Tarantella, Venezia e Napoli”,  una paràfrasi sobre la “Cabalgata de la Walkirias” de R.Wagner (arranjament de C. Marín). Per finalitzar, Carles va interpretar la Rapsodia Húngara nº12 de F. Liszt.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s