La dimensió europea de l’ensenyament musical

Yos0Cain-RoL1HZ2AVndlsE72HkojhO_o-1PAu3x7dA                                                                                                                                         Alejandro Garzón

La música, a més d’un llenguatge universal, és una expressió artística que sempre a unit als pobles europeus. Justament, aquest passat dimarts 5 de febrer, tingué lloc una jornada sobre programes europeus com a dinamitzadors dels centres d’ensenyament musical.

El programa va incloure diverses activitats realitzades al saló d’actes de la Conselleria d’Educació Cultura i Esport. A les 9:30h es va donar lloc a la recepció dels participants i seguidament inaugurà la jornada l’honorable Consellera d’Educació, Cultura i Esport Mª José Català Verdet.

A continuació Manuel Tomás Ludeña, actual Director General de CulturArts i anteriorment Subdirector General d’Innovació i Qualitat Educativa, començà amb la ponència titulada “Els Projectes Europeus i la dinamització dels Conservatoris de Música”. A la finalització, José Sanía, Coordinador de Programes Educatius Europeus, va oferir una conferència sobre la “Introducció als diferents programes europeus aplicables als centres d’educació musical”.

Com a última activitat, tots els participants poguèren conèixer un model de bona pràctica en la gestió de projectes europeus a la Comunitat Valenciana, més concretament al Col·legi Hernández.  L’explicació d’aquesta experiència va estar a càrrec de Mariola Hernández, cap d’estudis del col·legi.

Clausurà la jornada, la Directora General d’Avaluació, Innovació i Política Lingüística Beatriz Gascó.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s