Alba Estellés, Ferran Ruiz i Lorena Cantó, guanyadors del XVI Concurs de Música de Cambra de l’Alcora.

Els integrants del trio FAL, moments després de rebre el premi

Els integrants del trio FAL, després de rebre el premi

El trio FAL, format pels alumnes d’Ensenyaments Professionals Alba Estellés (clarinet), Ferran Ruiz (piano) i Lorena Cantó (viola), alumnes de Música de Cambra del professor Enrique Llorens, han estat guardonats amb el Primer Premi del XVI Concurs de Música de Cambra que organitza l’IES “Ximén d’Urrea” de l’Alcora (Castelló). El premi, que es va celebrar els passats dies 20-24 de febrer, està destinat a grups de cambra o ensembles amb membres que estiguen cursant estudis de secundaria o batxillerat de tota la Comunitat Valenciana. En l’edició d’enguany han estat 19 grups els que s’han presentat, tot un rècord de participació que dona més importància encara al premi aconseguit, perquè no només hi havia una gran quantitat de grups sino que el nivell ha estat un dels més alts en totes les edicions del concurs, en paraules de César Torlà, professor de música del IES Ximen d’Urrea, secretari del tribunal i alma mater del concurs.

Els nostres alumnes es presentaren al concurs amb un repertori format per obres de Mozart, Schumann i l’estrena a Espanya d’una obra del compositor argentí afincat a Alemanya Juan María Solare. Una vegada superada la fase eliminatòria, a la fase final hi van accedir cinc grups, que celebraren un concert a l’auditori de l’Alcora davant d’un nombrós públic el dia 24. Tant el jurat com el públic amb els seus aplaudiments van destacar la qualitat de la interpretació oferida pels nostres alumnes i la seua conjunció com a grup. Esperem que aquest no siga més que el primer d’una llarga sèrie d’èxits en la seua carrera professional. Enhorabona!!

Un pensamiento en “Alba Estellés, Ferran Ruiz i Lorena Cantó, guanyadors del XVI Concurs de Música de Cambra de l’Alcora.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s