Manuel Tomás, nou director general de CulturArts

Marta Casado i Marta García

Manuel Tomàs Director General de CulturArts

Manuel Tomàs Director General de CulturArts

El 28 de gener de 2013 es presentà el nou director de CulturArts, Manuel Tomás Ludeña, que fins ara ocupava la Subdirecció General d’Innovació i Qualitat Educativa depenent de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports.

Nascut a Llíria al 1967, Manuel Tomás és titulat superior de música en l’especialitat d’oboè i ha sigut durant onze anys director del Conservatori Professional de Música de Torrent, centre què convertí en un referent educatiu nacional, rebent diversos premis i guardons. Curiosament, el nou director de CulturArts va ser professor d’oboè de Maria José Català, primera regidora de Torrent fins a fa poc més d’un any, quan hagué d’abandonar l’alcaldia per a fer-se càrrec de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports.

CulturArts està integrat per Teatres de la Generalitat, l’Institut Valencià de la Música, l’Institut Valencià de la Cinematografia i l’Audiovisual “Ricardo Muñoz Suay”, l’Institut Valencià de Conservació i Restauració de Béns Culturals, així com part de la Fundació la Llum dels Imatges, la Fundació Palau de les Arts Reina Sofía i Castelló Cultural.

El principal objectiu d’aquest organisme és aprimar la part administrativa i burocràtica amb el propòsit d’alliberar fons per a destinar-los a la programació. El resultat ha de ser un sector públic cultural sanejat, auster i eficient. A partir d’aquest criteri, Manuel Tomás està treballant ja en l’elaboració d’un pla estratègic i també en “vore i valorar” quines seran les persones que ocuparan les subdireccions de les diferents unitats artístiques.

El Conservatori Professional de Música de Torrent es congratula del nomenament del seu antic director i li desitja tota la sort del món en aquesta nova etapa.

Un pensamiento en “Manuel Tomás, nou director general de CulturArts

  1. Estimades alumnes, moltes gràcies pel vostre treball i interès per compartir en este blog el meu nomenament, és per a mi un orgull asumir esta nova responsabilitat però tire molt de menys el nostre conservatori i a la seua gent. Enhorabona també pel vostre treball
    Una abraçada a tots i totes.
    Manuel Tomás

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s