Pla Anual de Formació del Professorat

Els professors de violí E. Llorens i R. Herrero en una demostració a l’IES Veles i Vents

Aitor Segura i Mª Carmen San Pablo

El passat octubre s’obria una convocatòria de subvencions per part de la Conselleria d’Educació per a la formació de professors als propis centres. Es tractava de crear un pla de formació anual segons les necessitats de formació dels professors del  Conservatori de Torrent. Al nostre centre es nomenà a Blas Pi com a coordinador de formació i es va obrir un debat per veure quines eren les necessitats dels nostres professors. Finalment es va dissenyar un pla de formació molt ambiciós, amb ènfasi en les vessants que donen personalitat pròpia al nostre centre: l’ús de les noves tecnologies, l’atenció als alumnes amb Necessitats Educatives Especials del nostre projecte “Tots Músics, tots diferents” i l’aposta per nous enfocaments pedagògics i d’investigació. El pla anual contempla aquests cursos per al present curs 2012-2013:

Cursos enfocats al projecte TMTD:

El profesor de conservatorio como investigador, impartit pel doctor Gabriel Rusinek, professor d’Educació Musical a la Universitat Complutense de Madrid. Dies 22 de gener i 20 de febrer de 2013.

Inteligencia emocional y diversidad en la educación musical a càrrec de Fco. José Balsera Gómez, professor de piano i doctor en Ciències de l’Educació. Dia 6 de maig de 2013.

La metodologia Willems i l’atenció a la discapacitat, impartit per Eulàlia Casso, directora de l’escola de Música Musicant de Barcelona i membre de l’Associació Internacional d’Educació Willems a Espanya. Dia 19 de febrer de 2013.

La Intervención educativa en el trastorno por déficit de atención e hiperactividad, impartit per Luis A. Villanove Jimenez. Es realitzarà el dia 13 de Maig de 2013.

Altres cursos:

Las TIC en los Conservatorios de Música, impartit per Adriana García, professora de Llenguatge Musical al Conservatori de Gijón i webmaster del blog Aula musical de Adriana. Dies 12 i 13 de febrer de 2013.

Interpretar a Mozart, impartit per Luca Chiantore, pianista i director de l’escola de música Musikeon. Dies 1 i 8 de març de 2013

Introducció als estils de la música moderna, impartit pel pianista i músic de jazz Alberto Palau, els dies 10, 17, 24 i 29 d’abril de 2013.

Curs de tècnica Alexander per a músics, impartit per Gabriela Scheinpflug els dies 23 i 24 de maig de 2013.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s