Javier Sala, una mostra d’esforç i talent a la trompeta

foto javier

Javier Sala Plá

Aitor Segura i Carmen San Pablo

Javier ha sigut seleccionat per a participar al Verbier Festival Music Camp 2013, del 7 al 28 de juliol de 2013. Es tracta d’una convocatòria a nivell internacional on músics de 15 a 17 anys han hagut de superar una prova per a poder formar part d’eixa orquestra i treballar amb els directors Daniel Harding, Claudio Vandelli i James Gaffigan. A banda de les activitats orquestrals, els alumnes del festival rebran classes individuals dels professors especialistes.

A més a més, l’organització determina un número limitat d’alumnes que seran becats durant les tres setmanes que dura l’encontre. Cal dir, en aquest sentit, que Javier ha sigut un dels afortunats que ha rebut la beca.

Mentre els joves alumnes estan a Verbier (Suiza) es celebra el Verbier Festival (del 19  de juliol al 4 d’agost de 2013) on cada dia hi ha concerts oferts per figures molt importants del món musical. Enguany desfilaran pel seu escenari: Mischa Maisky ,Gary Hoffman, Julien Quentin, Pinchas Zukerman, Amanda Forsyth, Angela Cheng, Leonidas Kavakos, Gautier i Renaud Capuçon, Martin Frost, entre altres.

Per a finalitzar, cal dir que Javier, després d’haver fet les proves de selecció en el mes de març a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, ha estat seleccionat per a formar part d’aquesta orquestra.

Un pensamiento en “Javier Sala, una mostra d’esforç i talent a la trompeta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s