Segon encontre d’exalumnes del Conservatori

images

Foto d'archiu: Francesc Cabrelles i l'orquestra ACT

Francesc Cabrelles i l’orquestra ACT (Foto Elperiodic.com)

Andrea Albizuri i Paula Delicado

El cap de setmana del 20 al 21 d’abril se celebrà el segon encontre d’antics alumnes del Conservatori Professional de Música de Torrent que integren l’associació denominada ACT (Alumni Conservatori Torrent).

La jornada començà̀ amb l’assaig de l’orquestra ACT al front de la qual estava com sempre el seu director honorífic, Francesc Cabrelles. Finalitzat aquest primer assaig, alumnes, exalumnes i professors es reuniren a la terrassa de la cafeteria. Allí es va celebrar el dinar de germanor. Durant aquestes hores els assistents recordaren anècdotes i vivències ocorregudes al centre. Per la vesprada es continuà amb un altre assaig general de l’orquestra i del cor ACT amb l’orquestra simfònica del CPMT. Seguidament, es realitzà una Jam Session nova activitat destinada a grups de cambra d’exalumnes. Participaren un trio de corda, i un grup de saxo i piano. Interpretaren respectivamente una obra de J.Turina i dues peces de jazz. Per finalitzar el primer dia d’aquest segon encontre, alumnes, exalumnes i professors formaren equips per  a celebrar un gran torneig triangular de futbol a la Ciutat de l’Esport, en el que sorprenentment i contra tot pronòstic guanyaren els professors.

El diumenge vàrem gaudir d’un gran concert a l’Auditori de Torrent. A la primera part, actuà l’Orquestra Simfònica del CPMT dirigida per Juan Pablo Hellín. Interpretaren el Concerto Grosso de G. F. Haendel, Serenata “Notturna” K. 239 de W. A. Mozart i finalitzaren conjuntament amb el cor amb la Pavane Op.50 de Gabriel Fauré. La segona part del concert va estar protagonitzada per l’Orquestra ACT i pel seu director Francesc Cabrelles. Començaren amb una estrena absoluta de l’obra Die Landschaft d’una alumna que acaba enguany els estudis professionals al CPMT, Laura Blasco. Desprès, continuaren amb Ludwig von Beethoven amb la Simfonia nº1 en Do M Op.21. Com a cloenda d’aquest encontre, Enric Llorens, en nom del conservatori, va agrair la col·laboració de totes les persones que van fer possible aquest cap de setmana musical, especialment els exalumnes.

Aquestes segones jornades han complit l’objectiu que pretén una associació com la ACT, i que no és altre que recuperar per unes hores la convivència entre unes persones que han compartit moltes experiències al llarg del seu pas pel conservatori. Esperem amb moltes ganes l’encontre de l’any que bé.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s