Els Luthiers tornen al Conservatori de Torrent

Desluthiers enConserva...2

Desluthiers en Conserva…2

L5


Alejandro Garzón i Jose V. Hernandis

Desprès de l’èxit obtingut la darrera temporada, l’expectació per presenciar el nou espectacle dels Luthiers de Torrent era inusitada. A les vuit de la vesprada del darrer 8 de maig, el saló d’actes presentava un aspecte impressionant, com mai s’havia donat en la història del nostre centre. Podríem dir, amb més motí que mai, que estava ple de gom a gom. Molts espectadors no pogueren tindre butaca i aprofitaren qualsevol espai buit per a seure.

Amb el nou programa Conserva…2, el grup DesLuthiers ha tornat a triomfar, arrancant sense parar de la gent risses i aplaudiments. Si bo va ser el primer espectacle de Els Luthiers en conserva…tori, aquest encara ho és més. La seua és una interpretació molt treballada, farcida de gags delirants en números com ara El sendero de Warren Sánchez (salmos sectarios), Serenata medio oriental (música medio árabe), Vals del segundo (vals), Concierto de “Kbdstroff” (concierto para piano) composada pel propi César Cabedo, L’Albufada (Albà Bufada) producció propia DesLuthiers o Las majas del bergantín (zarzuela náutica). Ú no sap que valorar més d’aquests luthiers: la seua capacitat d’inventiva, l’engranatge perfectament ajustat dels seus guions, l’humor que desprenen amb cada una de les seues actuacions, o les seues dots musicals que combinen cant, interpretació musical i una vistosa coreografia.

L’aportació dels col·laboradors mereix també una valoració especial: Lorena Cantó, Fernando Romaguera i Javi Garí formaren part de l’orquestra i ajudaren en la realització; Toni Pallarés i Dani Ribes col·lboraren amb el muntatge; per últim, ressaltar el treball fet pel taller de Lutheria Sergi Martí i per Cerdán Llorens.

Els que no tinguéreu l’oportunitat de vore’ls l’altre dia, no deixeu passar la propera oportunitat. Jordi Blanch, César Cabedo i Enrique Llorens (professors del CPMT) junt a Sergio Cabedo, Chema Ferri, Gabriel Llorens, Rubén Sanmartín i Victor González, formen un grup increïble.

DesLuthiers, recordeu-ho!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s