L’Orquestra del CPMT participa en un concert solidari al Palau de la Música de València

Foto d'arxiu de l'Orquestra  del CPMT

Foto d’arxiu de l’Orquestra del CPMT

Aitor Segura

El passat dimarts 4 de juny es va celebrar al Palau de la Música de València un concert solidari organitzat per la Fundación por la Justicia i la Penya Valencianista per la solidaritat, ambdues associacions presidides per José Mª Tomás Tío.

En aquest concert participaren cinc conservatoris valencians: Conservatori Professional de Música nº 2 de València, Conservatori Professional de Música de Torrent, Conservatori Professional de Música de Ribarroja, Conservatori Municipal de Llíria i el Conservatori Municipal “José Iturbi” de València. En total foren més de 300 intèrprets els que participaren en aquest acte benèfic i els que en tot moment posaren de relleu el gran nivell dels músics valencians.

Pel que fa al nostre centre, va participar l’Orquestra de 1er, 2º i 3er d’Ensenyaments Professionals, dirigits pel mestre Juan Pablo Hellín, que interpretaren dues obres de A. Vivaldi y J. Offenbach. La Brass Band del  Conservatori de Llíria va interpretar un obra de D. Goffin. Per part del Conservatori de Ribarroja, el seu Cor de veus blanques va oferir un conjunt de cançons populars. Els músics de l’Orquestra de Cambra del Conservatori Professional de Valencia ens delectaren amb peces de J. H. Fiocco i A. Vivaldi. Els xiquets de la Coral infantil Juan Bautista Comes varen fer una versió de la pel·lícula “Los Miserables”. Per últim, ens oferiren  una actuació conjunta coral d’alguns temes de la banda sonora de “Los chicos del coro.”

Les entrades es veneren al preu de 10€ amb la finalitat de continuar recolzant als xiquets i xiquetes haitians que quedaren en una situació molt vulnerable després de patir un terratrèmol al 2010.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s