La Cenicienta troba la sabata al CPMT

zapato cinderella programa cinderella

Beatriz Pedregal

El taller d’Òpera del Conservatori Professional de Música de Torrent presenta Cinderella, una obra en dos actes amb llibret i música de Peter Maxwell Davies. Aquesta òpera es representa el dia 14 de juny a les 19:15 h al CPMT amb la participació dels pianistes Francesc Llop i Antonio Blaya. El dimarts 18 de juny s’interpretarà per segona vegada.

Els alumnes de cant i orquestra del nostre centre actuen de manera conjunta, baix la direcció musical de Juan Pablo Hellín, professor d’orquestra, la direcció escènica de la professora de cant Emilia Onrubia i la direcció coral del professor de cor Jordi Blanch.

Es tracta d’una recreació del conte original Cendrillon de Charles Perrault. Cinderella (Carmina Sánchez) és una xica “au pair” (persona acollida temporalment per una família a canvi d’un treball auxiliar) que arriba en tren per tal d’unir-se a la casa de la vídua Widow Grumble (Pilar López). Cinderella viu turmentada per les tres germanes lletges, Medusa (interpretada per Silvia Ferrandis a l’edat de 14 anys i Rosa Mora als 18 anys), Hecate (Inma Sánchez) i Dragonia (Nicole Tarela). Sols té un únic amic que és el gat de la família (Mireia López). El gat ajuda a Cinderella i finalment tot acaba amb boda i un final feliç, com es tradicional als contes. Les germanes lletges també acaben casades amb tres comandants, Field Marshal Sir Wellington (Francisco Mora), Lord Almiral Sir Nelson (Rafa Adrián) i Lord Delta Wing (Rubén Pires) que pertanyen als serveis armats del Príncep (Arthur Abgar).

Així mateix intervenen a l’òpera els personatges de Herald (Pascual Andreu), els convidats al ball del Príncep (Rocío Crespo, Patricia Moreno i Tania Vega) i l’Aula de Cor que s’encarrega de la part musical del tren i els gatets.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s