Tres alumnes del CPMT premiats al III Concurs Nacional de Tubes Ciutat de La Vila

Els alumnes premiats amb el professor J.Vte. galán Casañ

Els alumnes premiats (d’esquerra a dreta: J. Miguel Campos, Yoel Miñana i Vicent Barbeta) amb el professor J.Vte. Galán Casañ

J. Vicent Galán Casañ
Professor de tuba del CPMT

Els dies 24 i 25 de maig va tindre lloc el III Concurs Nacional  de Tubes Ciutat de La Vila a la ciutat de Vilajoiosa. En aquesta edició van participar gran nombre d´alumnes dels conservatoris de tota la Comunitat Valenciana , al voltant de 130 alumnes distribuïts en les diferents categories del concurs.

El divendres 24  de maig va ser el torn dels alumnes d’Ensenyaments Superiors i el dissabte 25 dels d’Ensenyaments Elementals i Professionals.

Comença l’esdeveniment amb la recepció dels concursants i tot seguit començaren les audicions de tots els alumnes per part dels diferents tribunals. Una vegada finalitzades les audicions, ja per la vesprada, es va donar pas al lliurament dels premis  i al sorteig de una  tuba tenor entre tots els participants.

Tot seguit, vam poder gaudir del concert de cloenda a càrrec del guanyador del premi dels Ensenyaments Superiors i del gran solista internacional de tuba Oystein Baadsvik. L’actuació del gran intèrpret noruec va suposar un gran colofó a l’edició d’enguany del Concurs Nacional  de Tubes Ciutat de La Vila.

Tres van ser els alumnes concursants del CPMT: Yoel Miñana participà en la modalitat de segon curs de EE.EE., obtenint un primer premi; Juan Miguel Campos va participar en la modalitat de primer curs de EE.PP i també va obtenir un primer premi; i Vicent Barbeta, que participava en la modalitat conjunta de cinquè/sisè de EE.PP. i aconseguí el segon premi. Enhorabona als tres i a continuar treballant per a poder optar a més premis.

IMG_0958

20130525_190509

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s