Benvinguda als nous alumnes del curs 2013/14

La directora amb alguns dels nous alumnes d'EE.PP.

La directora Fani Blanch amb alguns dels nous alumnes d’EE.PP.

F. Ruiz, M. García i P. Cervera

El passat 25 de setembre a les 20:00 h, al saló d’actes del Conservatori Professional de Música de Torrent, es va celebrar l’acte de benvinguda als alumnes que per primera vegada s’incorporen al nostre centre.

Començà l’acte amb una presentació a càrrec del vicedirector del conservatori. Enric Llorens explicà al públic assistent els principals trets del projecte educatiu del CPMT i les senyes d’identitat que han fet d’aquest centre educatiu un referent a nivell nacional. Després de les seues paraules, es projectà l’audiovisual realitzat per David Antich amb motiu de la commemoració del desé aniversari del nou edifici del conservatori. Posteriorment prengué la paraula la directora Fani Blanch per a expressar el seu desig personal i el de tota la comunitat educativa que conforma aquest centre: que els nous alumnes puguen rebre una educació integral, que els ajude a obtenir l’excel·lència musical i alhora els forme per a la vida.

Un breu concert posà la cloenda a l’acte. Intervingueren un grup d’alumnes dels cursos inicials d’ Ensenyaments Professionals del centre. Començà Miriam Roig que va oferir dues peces per a arpa. Després, un conjunt de corda integrat per Pau Andreu, Mireia Berenguer, Clara Pérez, Lucía García i (violins), Andrea Monrabal (viola), Paula Mora i Maia Alemany (cellos) i Irene Guerrero (contrabaix), encapçalats per Enric Llorens, qui actuà en la doble condició de director i violinista, interpretà un variat i divertit repertori d’obres que despertà l’entusiasme del públic.

Finalment, es procedí a fer la foto de rigor dels nous alumnes. Una imatge, la d’aquesta nova generació de futurs músics, que ja forma part de la història del nostre centre.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s