Benjamin Falces, guanyador de “La Armónica Composition Workshop”

Benjamin Falces rebent el premi de mans de Gregory

Benjamin Falces rep el premi de mans de Gregori Fritze

Carmen San Pablo

L’obra guanyadora del Premi Manuel Carrascosa en l’edició de 2013 ha sigut “Mosaicos del hombre frenético” de Benjamin Falces Vaquero, exalumne del Conservatori Professional de Música de Torrent. Aquesta és una peça composta per a quartet de saxòfons (soprano, alt, tenor i baríton)
El premi esmentat s’inclou dins de les activitats que contempla “La Armónica Composition Workshop”, un curs-concurs que enguany ha estat impartit per Gregori Fritze, professor en el Berklee College of Music des de 1979 i director de la Berklee Wind Esemble durant l’etapa de 1983-1998. A més de la seua condició d’educador, director d’orquestra, compositor i intèrpret de tuba, Fritze ha sigut professor convidat en moltes universitats i festivals d’Estats Units, Canadà, Japó i Europa. Ell es defineix com un defensor de la nova música.
El taller de composició es realitzà al llarg dels dies 27 i 28 de novembre, amb classes magistrals i el taller de composició. La vesprada del dijous 28 de novembre va estar dedicada a les obres finalistes, amb un concert-presentació en el Palau de la Música de Bunyol a càrrec dels quatre grups seleccionats, entre els quals estava el ClimaSax Quartet on participava com a intèrpret el propi Benjamin Falces.
Al finalitzar el concert es va dur a terme la votació pública i l’anunci del “Premi Manuel Carrascosa de Composició 2013”. Una important distinció que aquest any ha recaigut en Benjamin Falces Vaquero.

Diploma

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s