Concert Nadalenc del cor del CPMT

Image

Jordi Blanch durant un assaig previ al concert

Vicent García i Isaac Amador

El concert de Nadal protagonitzat pels alumnes de cor del CPMT i dirigit pel professor Jordi Blanch es va celebrar el dijous 19 de desembre de 2013 a les 19:30 hores a l’Auditori de Torrent.

Els alumnes de cor d’Ensenyaments Professionals van interpretar les següents obres: Dadme Albricias (Cançoner d´Uppsala), Candlelight Carol (John Rutter), Canción de Navidad (Silvio Rodríguez) i African Noel (Popular). A continuació, els alumnes de cor de 1r i 2n d’Ensenyaments Elementals ens oferiren Yuparana (Popular de Brasil), Llega Navidad (José Ramón Peinado), Epetit estel (Popular d’Alemanya) i Farà lluneta (Popular Valenciana).

També participaren els alumnes de cor de 3r i 4t d’Ensenyaments Elementals que interpretaren dos temes de l’obra A Ceremony of Carols  de J.B. Britten, Hacia Belén va una burra (Popular) i Das klinget  deW.A. Mozart.

Per últim, abans de cantar tots junts, els alumnes d’elemental (dels quatre cursos) van interpretar: El desembre congelat (Popular catalana) i Fa fred (Jordi D. Mombiela). Com a cloenda, tots els alumnes cantaren Joy to the world  de G.F. Haendel i El noi de la mare (Popular catalana).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s