III Encontre ACT

IMG_1411

Francisco Amaya al front de la banda del CPMT

IMG_1391

Ensemble de guitarres del CPMT amb el seu director Juan Luís Roldán

 

 

 

 

 

 

En el cap de setmana del 4 al 5 d’abril es va celebrar al CPMT el III Encontre ACT (Alumni Conservatori Torrent). Aquest esdeveniment va començar el divendres 4 a les 17:30h amb un primer assaig on els/les antics/gues alumnes  del CPTM es trobaren per primera vegada baix la direcció de Francisco Amaya. D’altra banda el grup de guitarres, format per alumnes i exalumnes, va començar els assajos a les 18:00h amb el professor Juan Luís Roldán.

El dissabte dia 5 d’abril es van reprendre a les 10:00h els assajos de l’orquestra del CPMT, assistint ja els exalumnes de corda. A la mateixa hora començà també l’assaig de l’ensemble de guitarres del CPMT amb els exalumnes de guitarra. L’assaig de la banda del CPMT s’iniciava a les 11:00h amb alguns exalumnes de vent que se sumaren a l’acte. Els assajos van estar a càrrec del professor titular del centre Francisco Amaya i del seu predecessor Francisco Cabrelles, director honorífic de l’associació ACT. 

Seguidament, alumnes, exalumnes i professors van acudir a la cafeteria on es va fer el dinar de germanor. Desprès del dinar es va celebrar el campionat de truc que va finalitzar de forma molt renyida.

Per concloure aquest intens dia de convivència, i una vegada realitzada la prova de so a l’Auditori de Torrent, es va dur a terme el concert de clausura del III Encontre ACT. El concert va començar amb l’ensemble de guitarres que interpretà l’obra Cuban landscape with rain, de L. Brouwer, dirigida per Juan Luís Roldán. A continuació, va actuar la banda amb el pasdoble El abanico dirigit pel mestre Cabrelles i The Kings go forth de E. Gregson on el mestre Cabrelles li va cedir la batuta al actual director Francisco Amaya. Seguidament, l’orquestra simfònica interpretà l’Intermezzo de Cavalleria Rusticana baix la direcció de Francisco Cabrelles. Per finalitzar, Francisco Amaya es posà de nou al front de l’orquestra per a interpretar La Meditació de Thais, amb David Andreu (violí) com a solista, a més de la Dansa Hongaresa nº1 i l’Obertura tràgica de J. Brahms.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s