Música de cambra en majúscules

Sandra Alfonso i Santiago Cantó interpretant la Simfonía Concertant K 364 de W.A. Mozart

Francisco Amaya al front de la banda del CPMT

 

Ferran Ruiz

La música de cambra va ser la protagonista, la vesprada del passat 14 d’abril, en un concert emmarcat dins de la programació cultural que duu endavant el Conservatori Professional de Música de Torrent. La formació orquestral la integraven professors/es i exprofessors/es del CPMT i d’altres conservatoris del territori espanyol, components de l’Orquestra de València, a més d’alumnes i exalumnes del nostre centre; totes i tots dirigits pel mestre Alberto Ferrer.

El menú musical oferia a priori tots els ingredients per a fer de l’esdeveniment una jornada memorable: el Concert per a oboé i orquestra en Fa M RV 455 amb la participació solista de Javier Guna Vilar, la Simfonia Concertant K 364 de W. A. Mozart que comptà amb Sandra Alfonso (violí) i Santiago Cantó (viola) en les parts solistes. Junt aquestes dos obres que completaren la primera part del concert, el programa presentava una peça fonamental del repertori de música de cambra: el Concert pera dos pianos i orquestra K 365 de W. A Mozart, actuant com a solistes de piano Francisco Pérez Perelló i Antonio Blaya Nicolás. 

A la cloenda del concert els assistents confirmaren les previsions inicials, ressaltant la qualitat interpretativa dels solistes i del conjunt. En resum, una jornada a ressaltar en l’agenda cultural del Conservatori Professional de Música de Torrent i un concert per a recordar.

 

20140414181424(2)

Javier guna interpretant el concert per a oboè de A. Vivaldi

Francisco Pérez i Antonio Blaya al final del concert per a dos pianos i orquestra K.365 de W.A. Mozart, obra amb la que actuaren de solistes

Francisco Pérez i Antonio Blaya al final del concert per a dos pianos i orquestra K. 365 de W.A. Mozart, obra en la qual actuaren de solistes

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s