El CPMT dóna la benvinguda als nous alumnes

Alumnes que ingressen al CPMT

Alumnes que ingressen al CPMT

Alumnes de Periodisme Musical

L’acte que inaugura tots els anys el curs acadèmic del CPMT s’inicià a les 20:00 h al saló d’actes del centre. Prengué la paraula, en primer lloc, el vicedirector Enric Llorens congratulant-se per la nova fornada d’alumnes que han entrat a formar part del Conservatori de Torrent. Ressaltà seguidament les característiques del projecte educatiu del centre, incidint en una idea principal: aquest conservatori aposta per l’educació integral dels alumnes, més enllà de la recerca ineludible de l’excel·lència musical d’uns ensenyaments que es defineixen com a “professionalitzadors”. Per acabar de mostrar què és el Conservatori de Torrent es projectà un audiovisual realitzat pel professor David Antich amb motiu dels deu anys d’inauguració de l’actual edifici.

A continuació, la directora Fani Blanch va fer ús de la paraula per a donar la benvinguda al nou alumnat, destacant que “de tots els actes i activitats que el conservatori organitza durant el curs, el d’avui i el de graduació dels alumnes que finalitzen són els més emotius per la seua transcendència i significat”. Són 45 els nous alumnes que s’incorporen al primer curs d’ensenyaments elementals, i en el llarg camí que els resta per recórrer no estaran mai sols. Segons la directora, com a membres d’una mateixa comunitat educativa que som, “tots anem junts, alumnes, professors, personal no docent, pares i mares, per aconseguir els objectius que cadascú es marque”.

En acabar la intervenció de la directora del centre, hi va haver un breu concert a càrrec de dos alumnes d’ensenyaments elementals: Marta Chelet (quart curs de flauta travessera) i Jordi Lis (tercer curs de trompeta). L’alumna Marta Chelet va interpretar dos moviments de la “Sonata en Fa m” de G. Ph. Telemann, acompanyada al piano pel professor Antonio Blaya. D’altra banda, Jordi Lis interpretà dos moviments de l’obra “Trumpet Stars” acompanyat en aquest cas per la professora de piano Raquel López.

Finalitzat l’acte, es va fer la tradicional foto col·lectiva amb tots els alumnes que enguany comencen els seus estudis al Conservatori Professional de Música de Torrent. Desitgem a aquesta nova generació de músics un futur molt prometedor.

La directora Fani Blanch.

La directora Fani Blanch dirigint-se al públic assistent a l’acte

Jordo Lis durant la seua interpretació.

Jordo Lis durant la seua interpretació

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s