Marta García guanya el primer premi professional autonòmic del departament de vent metall-percussió

 

Marta durant una actuació al CPMT

Marta durant una actuació al CPMT

L’alumna del CPMT: ‘’pensava que el meu instrument podia sorprendre al jurat’’

Laura Navarro i Esther Trujillo

El passat divendres 25 de setembre van tindre lloc al Conservatori Professional de Música Jose Manuel Izquierdo de Catarroja els Premis Professionals en la Fase Autonòmica de la Comunitat Valenciana. En aquests premis, van concursar els següents alumnes del nostre conservatori: Vicent Barbeta (tuba-bombardí), Ernest Serna (trompeta), Neus Albors (clarinet) i Marta García (percussió).

Marta García va fer gaudir al jurat amb les obres Arhus Etude n.9 de Bent Lyllof (per a caixa), Concert per a timbals de Ney Rosauro, Mirror Image de Chris Hanning (vibràfon) i Dualités de Aiko Miyamoto (multi-percussió). Va rebre una nota de 8,75 en interpretació i un 8 en anàlisi, aconseguint un resultat final de 8,375 punts; col·locant-se així en el primer lloc del seu departament.

La jove percussionista de Catarroja comentà a Enharmonia que abans dels premis autonòmics no estava tan nerviosa com es trobava abans de la seua prova d’accés al superior. ‘’La veritat – va manifestar Marta- és que veia una possibilitat en guanyar el premi, en aquell moment pensava que el meu instrument podia sorprendre més als membres del jurat que altres instruments del meu departament.’’

Des de les pàgines d’Enharmonia felicitem efusivament a Marta García pel seu treball, no solament el dut a terme abans de les proves sinó també el del seu recorregut professional. La dita de ‘’Tot esforç té la seua recompensa’’ es personifica en la figura de Marta. Volem també donar l’enhorabona al seu mestre i pare Àngel García per l’ajuda, ensenyament i suport a la seua filla.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s