MoltBrass guanya el primer premi del Concurs de Talents Artístics Torrent Jove

Components de MoltBrass

Components de MoltBrass

Raúl del Campo

El passat diumenge 4 de gener es va celebrar el lliurament de premis de la primera edició del Concurs de Talents Artístics Torrent Jove al saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent. Aquesta iniciativa va estar organitzada per la Regidoria de Joventut amb la finalitat de donar a conèixer les habilitats artístiques i premiar la creativitat dels artistes més joves del municipi, entre 14 i 29 anys.

Els més de 100 participants estaven repartits en tres modalitats: arts escèniques, ball i interpretació. Desprès de les actuacions es va procedir a decidir els guanyadors. El veredicte va estar dictaminat per un jurat integrat per tres especialistes que actuaren com a vocals i el concejal delegat de joventut de l’Ajuntament que actuà com a president.

Un dels grups participants va ser MoltBrass, un conjunt de càmera de vent metall que, quasi en la seua totalitat (tots menys un), són alumnes del Conservatori Professional de Música de Torrent: Raúl del Campo (trompa), Rubén Andreu (trompa), Marcos Miquel (trombó baix), Alberto Miquel (trombó), José María Miquel (trombó), Alfredo Silla (trompeta) i David Espinosa (trompeta).

Finalment, MoltBrass va aconseguir el primer premi en la modalitat d’espectacle d’arts escèniques amb una actuació molt original en la qual, a més de tocar en directe, van teatralitzar de forma còmica en 4 minuts un número del musical de Abba.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s