Trobada d’orquestres i concert de l’orquestra de cordes del CPMT

F3

L’orquestra durant una de les interpretacions

Esther Trujillo

El passat divendres 6 de febrer a les 19:00 hores es va celebrar al saló d’actes del CPMT la Trobada d’Orquestres dels Conservatoris Professionals de Música de Torrent, Catarroja i Ribarroja. El concert va constar de tres parts on cadascuna de les agrupacions va interpretar una sèrie d’obres de distints autors, posant de relleu el magnífic treball que en aquest apartat desenvolupa cadascun d’aquests centres.

A la primera part, l’Orquestra del Conservatori Professional José Manuel Izquierdo de Catarroja va interpretar Water Music. Suite n.1 en Fa, de G.F. Händel (1685-1759), baix la direcció de Isabel Manyes.

A continuació, l’Orquestra del Conservatori Professional Municipal de Ribarroja del Túria va tocar a la segona part la Pelléas et Mélisande, Op. 80 de G. Fauré (1845-1924) i a continuació L’Arlésienne Suite Nº 2 G. de Bizet (1838-1875) dirigides per Carmen Mas Aroca.

I per últim, a la tercera part, l’Orquestra del Conservatori Professional de Música de Torrent va interpretar en primer lloc Los esclavos felices (Ob) de J. C. Arriaga (1806-1826), seguida de la Petit Suite de C. Debussy (1862-1918) I. En Bateau i per últim la Bacchanale de C. Saint-Saëns (1835-1921) baix la direcció de Francisco Amaya.

El concert ha suposat una magnífica experiència de col·laboració entre els conservatoris de Catarroja, Ribarroja i Torrent. Esperem que un esdeveniment com aquest puga tornar a repetir-se.

Concert de l’Orquestra de Cordes de 1r i 2n d’EE.PP.

Volem fer també menció a un altre esdeveniment. El dia 4 de febrer a les 18:00 hores, va tindre lloc al saló d’actes del CPMT el concert de l’Orquestra de Cordes de 1er. i 2on EE.PP dirigida pel professor d’orquestra del centre i director titular Francisco Amaya.

El programa del concert va ser molt variat. En primer lloc van interpretar La ci darem la mano de l’òpera Don Giovanni de Wolfgang Amadeus Mozart, continuaren amb el Vals de l’opereta La vidua alegre de Franz Lehar. El concert prosseguí amb la Barcarolle de Els Comptes de Hoffman de Jaques Offenbach, continuant després amb la Habanera de l’òpera Carmen de Georges Bizet, seguida del Duet de les flors de l’òpera Lakmé de Leo Delibes, quasi acabant Summertime de l’òpera Porgy and Bess de George Gershwin i per últim la Marxa triomfal de l’òpera Aida de Giuseppe Verdi.

F1

Francisco Amaya i alguns components de l’orquestra al final de l’actuació

F2

Part de la secció de corda de l’Orquestra Simfònica del CPMT

F4

Directors dels centres i titulars de les orquestres dels Conservatoris de Catarroja, Ribaroja i Torrent, recollint un recordatori de mans de la directora del CPMT, Fani Blanch

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s