Concert al museu

Trio de corda

Trio de corda

Ana Crespo i Raquel Tronch

El passat 28 de febrer va tindre lloc en el Museu Comarcal de l’Horta Sud Josep Ferrís March el segon concert de Música de cambra a l’Andana de 2015, a càrrec dels alumnes i professors del Conservatori Professional de Música de Torrent.
Diferents grups de corda i vent metall interpretaren un concert del qual van poder gaudir tots els espectadors que assistiren a aquest esdeveniment.
En primer lloc actuà un quintet de vent format pels alumnes: Esteban Ruiz i Ignacio Payá (trompetes), Empar Navarro (trompa), Marcos Miquel (trombó) i Alberto Damigo (tuba), interpretant les següents obres:

 • Renaissance Hits, de T. Susato
 • Air, de J.S. Bach,
 • Intermezzo de Cavalleria Rusticana, de P. Mascagni
 • Huit et Demi, de N. Rota

A continuació s’afegiren tres grups de corda, un quintet format per Carmen Vilanova i Álvaro Ortí (violins), Alma Yi (viola), Natalia Ombuena (cello) i Laura Navarro (flauta de bec). Este trio va oferir el Concert en Fa M RV 253 “La tempesta di mare”, de A. Vivaldi.
Seguint amb les agrupacions de corda, intervingueren: Oscar Ionescu i Elena Clara Roldán (violins) i Clara Campos (viola). Dos foren les obres que presentà al públic aquesta formació:

 • Trío nº1 en Re M, de F. Andersen
  I-Allegro Moderato
  II-Andante
 • Trío op.75, de A. Dvorak
  I-Cavatina

El concert va concloure amb un altre grup de cordes format per Pedro Martínez i Paula Lorenzo (violins), Esther Prosper (viola) i Sara Zahonero (cello). Aquest quartet, nomenat Quartet Recorda’m interpretà el primer i segon moviment del Quartet nº 1 en Sol m, D. 18, de F. Schubert.

Logo del concert al museu.

Logo del concert al museu.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s