Concert de la Orquestra Simfònica del CPMT

fotos orquestra CPMT

Orquestra Simfònica del CPMT

Guillem Antich i Teresa Roldán 

L’Orquestra Simfònica del CPMT oferí un concert més dins de la programació del curs 2014-2015. Aquest esdeveniment va tindre lloc al saló d’actes del CPMT el passat divendres 6 de març. El repertori que oferiren estava format per obres de diferents èpoques, des del primer classicisme de Juan Crisóstomo de Arriaga fins a l’impressionisme de Claude Debussy.

En primer lloc, els alumnes de Francisco Amaya interpretaren St. Pauls Suite de Gustav Holst, una obra per a orquestra de corda en la qual hi abunden els solos de violí, que foren interpretats per Jorge Camarero, concertino de la orquestra simfònica per a l’ocasió.

A continuació, es va interpretar l’obertura de Los Esclavos Felices de Juan Crisóstomo de Arriaga. Aquesta obra, de primeries del classicisme, està estructurada en una petita introducció lenta que acaba en una part mésràpida destacada per la variació de motius i la forta presència dels vents.

En tercer lloc, tocaren el primer moviment de la versió orquestrada per Claude Debussy de la Petite Suite, una obra plenament impressionista molt delicada, sobretot per a la corda però també per als vents, els quals duen durant tota la obra la línia melòdica.

Per últim l’orquestra va interpretar la Bacchanale de Saint-Saëns, obra de molta dificultat tècnica per a la corda i per a interpretar-la, ja que és molt exigent i requereix molta concentració tant per al director com per als intèrprets.

Aquesta formació orquestral continuarà la seua sèrie de concerts el pròxim mes de maig.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s