Homenatge pòstum a José Miguel Sánchez en Moncada

foto jose miguel


José Miguel Sánchez en una foto d’arxiu del CPMT

Ferran Ruiz

L’Ajuntament de Moncada va retre un homenatge pòstum a José Miguel Sánchez Ruiz, el passat dia 20 de febrer. Cal recordar que el professor del CPMT va faltar en accident de tràfic en agost de l’any 2009, a l’edat de 38 anys. L’homenatge estava previst inicialment per al passat mes de novembre, però va haver de cancel·lar-se per causes climatològiques.

L’acte s’inicià amb el descobriment d’un monòlit amb el qual el consistori pretenia reconéixer la trajectòria d’aquest músic de Moncada i amb la presentació de la placa commemorativa que dona nom al seu carrer, situat entre la rotonda de l’Avinguda del Cementeri i la de l’Avinguda Daniel Comboni.

L’homenatge va comptar amb la participació de la Banda de la Unió Musical de Moncada, de la qual va ser alumne i músic, i de la banda de la Unió Musical de la Pobla de Farnals, on va ser director. També va participar la Coral de Moncada, formació dirigida per José Miguel Sánchez, fins a la seua defunció, i actualment dirigida per Gonzalo Luque, professor del CPMT. Es projectà també un vídeo que la Coral va realitzar el 2010 sobre la vida i trajectòria de Sánchez. Seguidament la cel·lista Amparo Martinez Andres va interpretar El Cant dels Ocells. Finalment, les dos bandes i la coral interpretaren conjuntament el Cor d’Esclaus de l’òpera Nabucco.

Amb aquest acte l’Ajuntament de Moncada destacà la trajectòria professional de José Miguel Sánchez i les aportacions en la vessant cultural, així com la seua estreta col·laboració amb les diferents entitats musicals del municipi al llarg de la seva vida.

Finalment es projectà un vídeo amb imatges tant de l’àmbit professional com personal de l’homenatjat. Parlà després la vídua, Anna Mar Vila, que va agraïr a totes les persones el seu recolzament durant aquests anys i recalcà la importància del poble de Moncada en la vida de José Miguel Sánchez

La comunitat educativa del Conservatori de Torrent vol expressar la seua adhesió a aquest homenatge al nostre sempre benvolgut i recordat company José Miguel.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s