Sessió d’orientació per a la prova d’accés a EE.PP.

agenda-professors-torrent-1

Teresa Roldán

El dimecres 11 de febrer va tindre lloc a la biblioteca del CPMT una reunió orientativa sobre les proves d’accés als Ensenyaments Professionals. La reunió va córrer a càrrec del cap d’estudis Ernest Aparisi i de Rafael Polanco, orientador del centre.

En aquesta xerrada informativa es van tractar diferents aspectes relacionats amb la prova d’accés als Ensenyaments Professionals: la inscripció, el calendari, l’estructura de la prova i a més s’aportaren alguns consells de cara a la preparació.

Hi haurà dues convocatòries per a la prova, una a juny i l’altra a principi de setembre. Les parts de la prova estan estructurades en tres parts: interpretació d’un obra, lectura a primera vista i llenguatge musical (teoria, dictat i 1ª vista) Cal destacar que aquestes proves són eliminatòries, per tant s’ha d’obtenir un mínim de 5 punts per a passar a la següent fase.

Al final de la reunió, l’orientador va oferir alguns consells útils per a la preparació de les proves: mantenir el contacte continu i regular amb els tutors de les diferents especialitats i amb els professors de llenguatge musical. A més cal estar amb bones condicions mentals i físiques perquè aixó es molt important per a realitzar correctament les proves. Per últim, es recomanable realitzar un bon calfament abans de realitzar les proves instrumentals, perquè aquestes condicionaràn la relaxació i concentració necessàries per a obtindre un bon resultat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s