Concert de música barroca de cambra al museu comarcal i al CPMT

IMG_5836

Enric Llorens, junt a dos alumnes, en un moment del concert

  Marta Pérez, Laura Navarro i Teresa Roldán

La música de cambra adquirí de nou protagonisme amb dos concerts celebrats els dies 28 i 30 de març al museu comarcal i el saló d’actes del Conservatori de Torrent, respectivament.
En el concert, basat en música de l’època de Monteverdi, participaren alumnes de cor i diversos conjunts de cambra de cordes. Els grups van estar dirigits pels professors Enric Llorens i Jordi Blanch que també actuaren com a intèrprets.
Aquest concert estava dedicat al repertori barroc de l’època de Claudio Monteverdi. Per açò, des dels duets de cantants, passant per un obra per a flauta de bec i corda, o fins a altres composicions per a veus i corda, en totes elles es va fer present l’esperit d’alguns dels més importants compositors del barroc.
El programa musical va estar compost per les següents obres: Concert en Fa M per a flauta de bec La tempesta di Mare, de A. Vivaldi el qual va obrir l’acte amb l’actuació de Laura Navarro com a solista; a continuació, Se vittorie si belle, del VIII Libro dei Madrigali, de C.Monteverdi; més tard, Pur ti miro, de L’incoronazione di Poppea, del mateix; per altra banda, Passacaglio a 4 de B. Marini; i per finalitzar, Lamento della ninfa, i Altri Canti d’amor, del VIII Libro dei Madrigali acompanyada de Beatus vir, de la Selva Morale e Spirituale. A destacar les actuacions solistes de la soprano Rocío Crespo i el contratenor Felipe Cremades.
En definitiva, va ser aquesta una magnifica demostració del que pot donar de sí el repertori barroc per a música de cambra, amb una interpretació excel•lent de tots els músics i cantants.

IMG_5831

 IMG_5840

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s