Concert de professors

Grup de professors i professores participants

Grup de professors i professores participants

J. Piñera, R. Tronch i M. Pérez

Una vegada més, els professors del CPMT tingueren l’oportunitat de mostrar, a la resta de la comunitat educativa i al públic en general, la seua capacitat artística. Gràcies al grup de docents que van participar, poguérem gaudir d’un programa musical atractiu i variat que va poder escoltar-se al saló d’actes del conservatori, la vesprada del dimecres sis de maig.

El concert va començar amb la interpretació del  Sextet en do per a piano, corda i  vent, op. 37 (III temps) de Ernô Dohnányi; interpretat per Enrique Llorens Vallés (violí),  Ana Maria Martínez Peñarrocha (viola), Marina Sanchis López (violoncel), Eduardo Ventura Rodríguez (clarinet), Jose Vicente Sebastià Ferrer (trompa) i Patricia Pérez Hernández (piano).

En segon lloc, es va oferir l’ Obertura sobre temes hebreus op. 34  de Serguéi Prokófiev, a càrrec de Rubén Herrero Belda i Bàrbara Mingot Cortés (violins), Ana Maria Martínez Peñarrocha (viola), Marina Sanchis López (violoncel), Eduardo Ventura Rodríguez (clarinet) i Patricia Pérez Hernández (piano).

A continuació, escoltàrem la Introducció i allegro de Joseph Maurice Ravel, que en aquesta ocasió va estar interpretada per Rubén Herrero Belda i Bàrbara Mingot Cortés (violins) , Ana Maria Martínez Peñarrocha (viola), Marina Sanchis López (violoncel),  Miguel Llopis Ramón (flauta), Eduardo Ventura Rodríguez (clarinet) i Noelia Junquera  Acién (arpa).

El programa finalitzà amb una coneguda obra de Johann Strauss, amb arranjament d’Arnold Schönberg, El vals de l’emperador op. 437, amb la versió d’Enrique Llorens Vallés i Rubén Herrero Belda (violins), Ana Maria Martínez Peñarrocha (viola), Marina Sanchis López (violoncel),  Miguel Llopis Ramón (flauta), Eduardo Ventura Rodríguez (clarinet) i  Raquel López Lorca (piano).

Una bona iniciativa acadèmica i artística que, com sempre, despertà l’interés de tots.

Els professors al saló d'actes

Els professors i professores al saló d’actes

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s