Tots músics, tots diferents: una dècada d’integració musical al CPMT

Fotograma alumnos y padres 1

Alumnes i pares del TMTD

R. del Campo, T. Roldán i A. Segura

Han passat deu anys des que el primers alumnes del projecte Tots músics, tots diferents van xafar per primera vegada les instal·lacions del Conservatori de Torrent per anar a la seua primera classe. Una mostra de les experiències viscudes al llarg d’aquesta dècada va poder vore’s a l’acte “10 anys de Tots músics, tots diferents. Del silenci a la música”, que va tindre lloc el passat dijous 30 d’abril al saló d’actes.

 L’acte començà amb la projecció d’un audiovisual del recorregut dels alumnes que han participat en el projecte. En acabar l’emotiu audiovisual, estos protagonistes van demostrar les seues capacitats musicals interpretant diferents obres musicals. En primer lloc, un conjunt de corda, integrat per  va fer sonar el Canon de J. Pachelbel, La vida es bella de N. Piovani i el Can-Can de J. Offenbach. Tot seguit, Egor Chulkov (piano) i Ignacio González (flauta travessera) van tocar l’escena Des champs Elysées de l’Orphée de C.W. Gluck. Per finalitzar les audicions, un conjunt d’alumnes de cor de 1r i 2n d’Ensenyaments Elementals, dirigits per Jordi Blanch, ens feren gaudir cantant My Bonnie, Banaha, Cançó de bres per una princesa negra i Cantar, cantar, jugar, jugar.

Va acabar la commemoració dels deu anys de vida de Tots músics, tots diferents amb les paraules de la directora del centre Fani Blanch i de l’actual secretari autonòmic d’educació de la Comunitat Valenciana i antic director del CPMT, Manuel Tomás. Els alumnes del projecte reberen un obsequi com a recordatori d’aquesta efemèride.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s