Concert de l’Orquestra del CPMT d’alumnes de 1r i 2n d’EE.PP.

Foto d'arxiu de l'orquestra del CPMT

Foto d’arxiu de l’orquestra del CPMT

Marta Pérez

La vesprada del 3 de juny gaudirem d’un concert a càrrec de l’Orquestra d’alumnes de corda de 1r i 2n d’EE.PP que en aquesta ocasió estaven acompanyats per la secció de vent i cantants. Tots dirigits pel director Francisco Amaya.

Primerament, interpretaren La arribada de la reina de Shaba de G.F. Haendel. Tot seguit, l’orquestra acompanyà la cantant soprano Amparo Ballester i el contratenor Felipe Cremades en el primer moviment del Stabat Mater de G.B. Pergolesi. A continuació, les soprans Cristina Izquierdo i Rocío Cintero actuaren com a solistes en el Laudamus Te de A. Vivaldi. Més tard, escoltàrem la música de W.A. Mozart amb l’obra Ein Musikalischer Spaβ (Allegro, Adagio i Minuetto). Després, Panis Angelicus de Cesar Franck amb la col·laboració de les soprans Rocío Crespo i Pilar Fernández. I per a concloure, l’obra de Maurice Ravel, Pavane pour une Infante défunte, a més d’una peça de Ch.Gounud, Marche funebre d’une marionette.

Sense cap dubte, un bon concert que serví de cloenda del curs 2014-15 i posà de relleu, una vegada més, l’alt nivell interpretatiu de la formació. Felicitem per això als integrants de l’orquestra i al seu mestre Francisco Amaya.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s