El CPMT obri les portes a una nova generació de músics

Nous alumnes d'EE.EE. del CPMT

Nous alumnes d’EE.EE. del CPMT

Alumnes de Periodisme Musical

Per a donar la benvinguda al centre i a l’alumnat, el passat dijous 17 de setembre al saló d’actes del CPMT es va celebrar un esdeveniment on els protagonistes foren els alumnes d’ensenyaments elementals que començaven eixe dia una nova etapa a les seues vides.

El vicedirector, Enric Llorens, va presentar l’acte, començant per explicar el funcionament i la organització del conservatori, per acabar amb una exposició dels principals projectes educatius que du endavant el centre. A continuació, es projectà un audiovisual realitzat per David Antich on es mostra la història del conservatori.

Seguidament, la directora Fani Blanch va prendre la paraula per a reivindicar el paper de l’educació musical en la formació de les persones. Ressaltà també el valor d’aquest acte i l’emotivitat que comporta veure a uns menuts que en el termini d’uns deu anys deixaran el centre.

Miguel Angel Montecatini Moreno, alumne de piano que cursa 3r d’EE.EE amb la professora Mª Carmen Fortea, va interpretar la peça musical de D. Kabalevsky The clown, Op.39 nº20. Després, l’alumna Mar Peñalver Ibáñez, que estudia 4t d’EE.EE. de violí amb Rosa Plà, interpretà el primer moviment del Concert en Re M Op. 15 de F.Küchel.

Com a cloenda, els alumnes nous i la directora posaren per a la tradicional foto que passarà a formar part de l’àlbum històric del Conservatori Professional de Música de Torrent.

Miguel Ángel Montecatini

Miguel Ángel Montecatini

benvinguda-15-16 (3)

Mar Peñalver acompañada por Raquel López

El nou alumnat a l'escenari del saló d'actes

El nou alumnat a l’escenari del saló d’actes

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s