Ferran Ruiz, tercer pianista en guanyar el Premi V. Galbis

Ferran Ruiz, després de l’actuació

La XV edició del premi Vicent Galbis, celebrat al saló d’actes del CPMT el passat dijous 8 d’octubre, tingué com a guanyador al pianista Ferran Ruiz Blanch. Les dos obres amb les quals va concórrer al premi foren: Suite Op. 14 de B. Bartok i  Estudi de concert “Un sospiro” de F. Liszt que va interpretar en la primera i segona part del concurs, respectivament. El segon premi va recaure en l’alumna de viola Teresa Roldán que va participar amb la Sonata Arpeggione (1r mov.) de F. Schubert i el primer moviment del concert de F.A Hoffmeister. El tercer premi va ser per a la cantant Rocío Crespo que interpretà en la primera part Rejoice greatly daugther of Zion (El Mesías) de G.F. Haendel, Welche Wonne, Welche Lust (El rapto del Serrallo) de W.A. Mozart  i Notre amour de G. Fauré i Canción del ruiseñor (Doña Francisquita) de A. Vives, en la segona part.

Els premis, organitzats pel Conservatori de Torrent i patrocinats per l’Ajuntament de Torrent, tenen la següent dotació econòmica: 700 € (primer premi), 400 € (segon premi) i 200 € (tercer premi). A més, el guanyador tindrà l’honor de tocar el 20 de novembre en l’acte de lliurament dels premis.

El tribunal estava format en esta ocasió per Beatriz Brull (professora de llenguatge musical) Eduardo Ventura (professor de clarinet), Patricia Llorens (professora de cant), Elisabet Sanchis (professora de piano) i Vicent Balaguer (professor de violí).

Com cada any, el saló d’actes es va omplir de gom a gom amb un públic format per les famílies dels participants, professors i alumnes del centre que seguiren amb molt d’interés un concurs que porta el nom de Vicent Galbis, antic professor de llenguatge musical del CPMTi músic molt vinculat a la ciutat de Torrent.

Jurat del premi de esquerra a dreta : Beatriz Brull (Llenguatge musical), Eduard Ventura (clarinet), Patricia Llorens (cant), Elisabeth Sanchis (piano) i Vicent Balaguer (violi).

Jurat del premi de esquerra a dreta : Beatriz Brull (llenguatge musical), Eduard Ventura (clarinet), Patricia Llorens (cant), Elisabeth Sanchis (piano) i Vicent Balaguer (violi).

Participants de esquerra a dreta: Rocio Crespo, Teresa Rodán, Ferran Ruiz i Esther Trujillo

Participants de esquerra a dreta: Rocio Crespo, Teresa Rodán, Ferran Ruiz i Esther Trujillo

La Directora Fani Blanch acompanyada per el participants.

La Directora Fani Blanch acompanyada per el participants.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s