Magnífica interpretació dels cors del CPMT en el concert de Nadal

 

descarga

Jordi Blanch, professor de cor del CPMT (Foto d’arxiu)

Lidia Tejero i Mar Casaña

Jordi Blanch, professor de cor del CPMT, tornà a dirigir com cada any el concert de Nadal a l’Auditori de Torrent, el dimarts 22 de desembre de 2015. En aquesta ocasió va estar al capdavant del cor de cambra, el cor professional i el d’ensenyaments elementals del Conservatori professional de Música de Torrent.

El programa va estar compost per Prayer of St. Francis d’Allen Potte (arr. R. Delgado), obra interpretada pel grup de cambra. A continuació, cantà el cor professional interpretant les obres Deck the halls, La nit de Nadal (J.R. Calpe) i Chiquirriquitín. El concert continuà amb els més petits del conservatori (1r i 2n d’Ensenyaments Elementals) que cantaren les peces de J.V de Sousa Feliz Navidad, Nadala dels mariners i Aguinaldo de Potries.

Baix les ordres de Jordi Blanch, els grups de 3r i 4t d’Ensenyaments Elementals, oferiren una selecció d’obres típiques d’aquestes tradicionals festes: Angels’ Carol de John Rutter, O nuit de J.Ph. Rameau i la Primavera Buenanueva (arr. Jordi Blanch). Després es van unir tots els alumnes d’Ensenyaments Elementals per cantar el popular tema valencià El pastoret i la cançó Navidad de J.L. Perales.

Com a cloenda de l’acte tots els alumnes van cantar junts Alegres pregonan de E. Cifre i Stille Nacht de Franz X. Gruber, la més famosa de les nadales, en la qual es va oferir l’oportunitat de què el públic cantara la lletra de la nadala que apareixia impresa al programa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s