EL CPMT CELEBRA EL DIA DE LA DONA

25669131284_9b948f2778_o (1).jpg

Actuació final del cor de dones, amb Patricia Llorens de solista

Ángela Martínez i Marta Pérez

En commemoració del dia de la dona, el Conservatori Professional de Musica de Torrent va organitzar un acte on les dones foren protagonistes.

 Després de la presentació de la directora del centre, Fani Blanch, on va reivindicar la contribució de les dones en tots els àmbits socials i culturals, i especialment en la música, vam gaudir d’una conferència impartida per Ana Vega  Toscano on es tractà el paper de la dona en la història de la música.

A continuació, algunes professores i alumnes del centre ens van oferir un concert amb un programa musical que constava de les següents obres: A Ceremony of Carols de B.Britten interpretat per Ángel Ibañez (arpa), Alba Velert (cant); Oblivion de A. Piazzola a càrrec de Dolores Enguídanos (clarinet), Inmaculada Albarracín (flauta) i Pilar Navarro (piano); Versos de Juana de Ibarbouro (Balada de amor y canción del amor triste) de E. Leucona por Mª Carmen Fortea (cant) i Patricia Pérez (piano); Concertino para flauta y piano de C. Chaminade interpretat per Delia Serrano (flauta) y Raquel López (piano); Preludio-Fantasía para cello solo de G. Cassadó que va comptar amb la interpretació solista de Maite García (violoncel) i per acabar O Virtus Spientiae de Hildegard von Bingen a càrrec de Patricia Llorens (cant) i la col·laboració d’un nodrit grup  de dones del centre.

Com a fet testimonial, en el programa hi havia grapada una nota amb el nom d’una dona músic que cadascú dels assistents havia de buscar per a identificar-la i recordar la seua contribució a la història musical.

26247939606_46931b791f_o

Inma Albarracín (flauta), Dolo Enguídanos (clarinet) i Pilar Navarro (piano) interpretant  Oblivion de A. Piazzola

26000987660_249b742133_o.jpg

Maite García durant la seua actuació

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s