Un jove intèrpret, una futura estrella

PAu2

Pau Fernández durant una de les seues interpretacions

Patrícia Pérez

L’assistència a concerts i recitals és una formació complementària a la nostra labor docent. I a més és un privilegi que aquestes activitats tinguen lloc en un conservatori com el de Torrent, fet que és molt d’agrair. Per experiència pròpia, el privilegi d’organitzar i oferir tantes i tan bones activitats formatives i lúdiques no arriba a tants conservatoris com seria d’esperar. I ací, en el nostre Conservatori, dijous passat 14 d’abril vàrem tindre el plaer d’escoltar al jove pianista valencià Pau Fernández Benlloch, Premi Autonòmic de 2015, en un recital gairebé privat, donat l’escàs públic assistent.

Amb tan sols 17 anys aquest gran pianista ens va deixar bocabadats, no només pel gruix del programa, interpretat de memòria (obres de Bach, Beethoven, Chopin i gens menys que el Carnaval Op.9 de Schumann), sinó per la gran solvència i musicalitat amb que ho va fer. La seva interpretació i desimboltura en l’escenari van constatar, a més del seu talent, la bona formació rebuda i l’habituat que està a l’actuació en públic.

Sens dubte, un recital de qualitat i una activitat formativa per als nostres alumnes molt accessible. I desafortunadament, una gran oportunitat perduda.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s