Vicent Barbeta guanya el primer premi de Castellnovo

IMG-20160312-WA0023

Vicent Barbeta durant l’actuació a Castellnovo

F. Tello, A. Ballester , R. García i M. González

L’Ajuntament de Castellnovo ha celebrat durant els mesos de febrer a març de 2016 la novena edició del “Concurs de Joves Intèrprets Villa de Castellnovo”.

Després d’un parèntesi de quatre anys,es reprén aquesta iniciativa que té com a objectiu final impulsar la interpretació i fomentar la música entre els més joves, així com dinamitzar la vida cultural del municipi.

Com en edicions anteriors, el concurs estava dividit en quatre categories: la categoría D per a menors de 14 anys, la C destinada per als joves de 14 fins als 16 anys, la B per als de 17 a 20 anys i la ultima categoria A per als de 21 a 25 anys. Està destinat a instrumentistes de vent-fusta i vent-metall. El concurs es va realitzar en dos fases: una eliminatòria, en la qual van ser elegits tres finalistes per categoria; i una fase final, que va tindre lloc el dia 12 de març de 2016.

L’alumne del centre que actualment cursa 2 EEPP de trombó i que anteriorment finalitzà els seus estudis professionals de bombardí al centre, ha obtingut amb aquest instrument el primer premi de la Categoria B amb l’obra obligada Pantomima d’Sparke i Harlequin del mateix compositor, com a obra de lliure elecció.

Des d’aquestes pàgines volem donar l’enhorabona a Vicent Barbeta per aquest premi i dessitjar-li sort per a la seua futura carrera  musical.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s