Concert al Palau de la Banda i Orquestra del CPMT

1V3B9455 còpia

La Banda Simfònica del CPMT, durant la seua actuació

Lara Sánchez i Ramón García

La Primavera Educativa és una trobada on es varen reunir i convergir els diferents sectors de la societat per compartir les seves experiències educatives. En aquesta trobada els centres educatius, institucions i entitats van treure a la llum les pràctiques innovadores que estan duent a terme, mobilitzant a tota la comunitat educativa d’Alacant, Castelló i València. Es tractava de fer la gran festa de l’educació valenciana.

Es realitzà el cap de setmana del 13 al 15 maig i va néixer de la necessitat de reflectir que l’educació és treball de tots i totes, per això era una prioritat reunir a tots els col·lectius en aquest projecte amb la intenció de crear un espai on professorat, estudiants, famílies i institucions puguen aprendre uns dels altres, creant una xarxa d’aprenentatge continu i multidireccional.

El CPMT de Torrent col·laborà amb la Primavera Educativa fent un concert al Palau de la Música de València. La Banda i l’Orquestra del CPMT van oferir un programa musical conformat pel pasdoble Rafael Agustí del compositor R. Martín Niñerola i seguidament les Tres danses valencianes de A. Blanquer amb els tres moviments: I. Dansa característica, II. Ball de Velles, III. Jota, el passat diumenge 15 de maig a les 10 hores.

Després d’un descans, l’orquestra interpretà la Dansa Macabra de C. Saint-Saëns, el concert per a bombardí La flor del Cerezo de Jordi Peiró amb els moviments I. El valle del Jerte, II. Sakura, III. Hanami, estrena absoluta que va còrrer a càrrec de guanyador del Primer Premi del Concurs de la AETYB (Asociación Española de Tubas y Bombardinos) 2015, Sergio Jiménez. El concert va finalitzar amb la interpretació de El Vals de las Flores de P. I. Tchaikovsky. Com sempre, baix la direcció de Francisco Amaya.

1V3B9582 còpia

F. Amaya dirigint l’Orquestra del CPMT

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s