Concierto de fin de curso de nuestras bandas

IMG_1411

Foto d’arxiu de la Banda Simfònica del CPMT

Sergio Gea y Rafael Llamas

Dijous passat, 19 de maig de 2016, va tindre lloc el concert de les dos agrupacions bandístiques del CPMT, ambdues dirigides pel profesor Francisco Amaya. L’acte va començar a les 19:00h en l’Auditori de Torrent amb la intervenció de la Banda de 1r  a 3r d’Ensenyaments Professionals que va interpretar Dansa Oriental de J. M. Esquerre, Dos aires de dansa de J. Ribelles i Al·legoria a la Dansa dels oficis de J. Alamá Gil. Aquesta primera part del concert va estar dedicada exclusivament a la interpretació de diverses danses.

La segona part del concert va estar centrada en la interpretació d’obres per a solista, acompanyats per la Banda de 4º a 6é d’Ensenyaments Professionals del CPMT. Les composicions de G. Gershwin, Somebody loves me i I got Rhythm, van obrir aquesta segona part i van comptar amb la participació solista de la soprano Patricia Llorens. A aquestes obres li van seguir Quando em’n vò de la Bohème de G. Puccini i el vals Chateau Margaux de M. Fernández Caballero, amb la soprano Mª Carmen Fortea de solista. Les dues cantants, professores del centre, van actuar al final a duo en la interpretació dels Diamants de la corona de F. Asenjo Barbieri.

El concert va continuar a la segona part amb el pasdoble Rafael Agustí de R. Martín Niñerola. A aquesta obra li va seguir Oda per a Trompeta de A. Reed, que va tindre com a solista a David Espinosa, alumne de 6º d’Ensenyaments Professionals. Per a finalitzar el concert, la Banda de 4º a 6é del CPMT va interpretar l’obra de A. Blanquer Tres danses valencianes.

Sens dubte, va ser un concert marcat per l’actuació dels solistes i per la intervenció de les dues bandes del centre que van provocar en el públic un viu interès musical que es va mantindre fins al final del programa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s