Nous alumnes i noves il·lusions per al futur

29732227756_84b6725651_k

Fani Blanch, directora del CPMT, amb els nous alumnes d’ensenyaments elementals

 

Acte de benvinguda al CPMT (curs 2016-17)

 Alumnes Periodisme Musical

L’acte de benvinguda als nous alumnes és un dels esdeveniments més importants que organitza el Conservatori Professional de Música de Torrent. Les paraules de la seua directora així ho corroboren: “Junt amb la graduació dels alumnes que finalitzen els ensenyaments professionals, són els dos actes més emotius”, perquè representen el principi i el final del pas dels alumnes pel conservatori. Un camí que es pretén que siga gratificant i que realment els forme integralment, com a músics però també com a persones.

El vicedirector, Enric Llorens, va presentar l’acte que va tindre lloc el passat 16 de setembre. Començà explicant el funcionament i l’organització del conservatori i va fer després una exposició detallada dels principals projectes educatius que du endavant el centre i que li aporten una singularitat especial com ara el projecte Tots músics, tots diferents o la revista digital Enharmonia.

Seguidament, es projectà un Lip Dub, elaborat pels alumnes de Periodisme Musical del curs 2012-13, que representa una mostra amb to d’humor de la vida dels estudiants al centre.

La part musical de l’acte va estar a càrrec de dos alumnes d’ensenyaments elementals: Paula Moreno, alumna d’arpa de tercer curs que estudia amb la professora Noelia Junquera i que interpretà una siciliana de M. Granjani; i Marc Andreu, alumne que cursa quart de violí amb el professor Vicent Balaguer, que ens va oferir el Concert en La m de J.B. Accolay, acompanyat al piano per Raquel López.

La cloenda de l’acte va ser la tradicional foto dels alumnes nous amb la directora. D’aquesta manera s’inaugurava oficialment el curs 2016-17 al Conservatori Professional de Música de Torrent.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s