Debut de José F. Sánchez al front dels cors del CPMT en el concert de Nadal

32342688005_c0fcb414e6_k

L’actuació d’un dels cors d’ensenyaments elementals del CPMT

Maria Calas, Alberto Ballester, Serena Peretto

Com ve sent tradicional al conservatori, per a donar la benvinguda al Nadal es realitzà el concert dels cors del CPMT a l’Auditori de Torrent. Aquest any, a més ha sigut especial per ser el primer del nou professor de cor del centre, José Francisco Sánchez Iborra.

Els primers en eixir a l’escenari varen ser els alumnes d’ensenyaments professionals. Interpretaren nadalenques populars en anglès, valencià i castellà. Després cantaren els alumnes de segon i tercer curs d’ensenyaments elementals, seguit dels alumnes de primer i segon curs. Més tard s’ajuntaren ambdós cors d’elemental per a interpretar una cançó en castellà. Finalment, es varen unir els tres cors per acomiadar l’acte amb la cançó “You are all I want for Christmas”.

El concert va comptar amb la col·laboració d’Inmaculada García al piano, Borja Camps amb la bateria, a més de l’aula de percussió, flauta de bec i guitarra.

Amb motiu d’aquest concert el nou professor de cor José Francisco Sánchez Iborra atengué a la revista Enharmonia per a contestar a unes preguntes.

31531733143_3d92ae4ef9_k

Jose Francisco Sánchez Iborra

Entrevista a José Francisco Sánchez Iborra

Quin balanç fas del primer concert com a director de cor en el conservatori?

El balanç que faig del  concert del 21 de desembre és positiu, va ser molt divertit. El més important es que els alumnes, els pares i tot el públic assistent ho van passar molt bé. Personalment estic molt  satisfet del treball. Però açò sols és el principi, hem de seguir treballant per a conseguir millors resultats.

Has trobat una bona resposta per part dels alumnes?

He trobat molt bona resposta. Estic molt content. Els alumnes estan demostrant-me cada vegada més que estan il·lusionats per la matèria i  tenen ganes de fer més coses. Aquesta és una assignatura evidentment pràctica en la qual intentem aplicar tot allò que de forma teòrica han anat aprenent a la resta  d’assignatures.

I què ens dius de la resposta dels altres membres de la comunitat educativa (equip directiu, professors, pares, etc.)?

Estic molt satisfet. La veritat és que tot l’equip directiu, des de la directora Fani Blanch a la resta de components (Enric Llorens, Ernest Aparisi, David Antich i Miguel Llopis), ha col·laborat molt amb mi, els estic molt agraït. Pel que fa a la resta de professors, també  he tingut una resposta molt satisfactòria, m’han demostrat que puc comptar amb ells i que sempre estaran al meu costat, aportant el seu granet d’arena.

Quins plans de futur tens per als diversos cors del conservatori?

Per a la resta del curs estic replantejant-me el repertori. D’ací a final de curs ja no queda res i he de dedicar temps a exercicis que no hem pogut fer de moment amb els alumnes d’ensenyaments professionals. De totes maneres, espere que el pròxim repertori siga fresc i els alumnes puguen gaudir de les obres programades. No puc avançar-vos més perquè encara no el tinc definit. En tot cas, espere que vos sorprenga.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s