El projecte “Tots músics, tots diferents” a Archena

IMG-20170402-WA0002

Fani Blanch i Manuel Tomás durant la seua intervenció

Fani Blanch, directora del CPMT

Una vegada més el Conservatori Professional de Música de Torrent, i el seu projecte “Tots músics, tots diferents” està present en jornades de formació per al professorat.

En esta ocasió en Archena (Múrcia), on la directora Fani Blanch, junt a l’exdirector d’este centre Manuel Tomás, varen tindre l’oportunitat de mostrar i parlar del projecte educatiu “Tots músics, tots diferents” del Conservatori de Torrent, pel qual s’autoritza la incorporació d’alumnat amb necessitats educatives específiques als ensenyaments elementals i primer i segon dels ensenyaments professionals de música.

Les XI Jornades del professorat de música, celebrades en Archena el dia 31 de març amb el títol “La creativitat musical, el motor per a la innovació”, han suposat un referent i punt d’encontre de més de 100 professionals que volen formar-se en temes com l’atenció a la diversitat o les bones pràctiques docents relacionades amb el binomi música-creativitat entre altres.

Des de l’any 2005 se celebren estes Jornades organitzades per l’Escola Municipal de Música d’Archena en col·laboració en el Centre de Professors i Recursos de la Regió de Murcia.

Els professors assistents a esta edició i els seus organitzadors, mostraren una gran acceptació al projecte i deixaren palés l’interés dels docents de música d’obrir les portes de les escoles i els conservatoris a l’alumnat amb discapacitat, per superar una situació injusta i poder avançar en el terreny de la igualtat d’oportunitats.

L’escola d’Archena té la intenció de fer un projecte d’agermanament amb el CPM de Torrent, i poder posar en marxa una iniciativa d’inclusió educativa i d’esta manera poder superar la discriminació.

El projecte educatiu “Tots músics, tots diferents” una vegada més serveix de referència a altres centres. Enhorabona a tots.

IMG-20170402-WA0003

Fani Blanch amb els organitzadors de les jornades

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s