Berta Belinchón, guanyadora del concurs Ciutat de Llíria 2017.

IMG-20170531-WA0004

Berta Belinchón, acompanyada per Inmaculada García al piano

Redacció
Berta Belinchón, alumna de violí, ha sigut la guanyadora del Concurs Internacional de Joves Intèrprets Ciutat de Llíria 2017 en l’especialitat de corda fregada, dins de la modalitat denominada Laurona. El concurs estableix tres modalitats per edat: Laurona, per a joves fins a 15 anys, Leira fins a 18 i Edeta fins a 26.
El concurs constava de dos fases. La primera fase era el dia 28 de maig  primera prova eliminatòria on calia interpretar l’obra obligada: el primer moviment del Concert en Mi major de J.S Bach. La segona fase (final) va tindre lloc el 29 de maig on s’interpretà una obra de lliure elecció. Berta va interpretar Introducción y Tarantela de P. Sarasate.
Cal dir que Berta Belinchón és alumna de quart d’ensenyaments professionals de violí, però també cursa una segona especialitat: oboé.
La revista Enharmonia recull el sentir del claustre de professors del centre i felicita a l’alumna Berta Belinchón Gimeno, als seus pares, als professors del CPMT que han estat implicats en el seu procés d’aprenentatge i especialment a la seua tutora, i professora de violí, Rosa Pla.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s