Concert final de les Bandes Simfòniques del CPMT

35172220415_582c7ea396_k

Francesc Tello (fliscorn) i Ramón García (trombó), acompanyats per la Banda Simfònica del CPMT (agrupació d’alumnes de 4t a 6è d’EE.PP.)

Redacció

El concert programat per a final de curs de les agrupacions bandístiques del CPMT es va celebrar el dimarts 30 de maig, a les 19 hores, a l’Auditori de Torrent.

Actuà en la primera part la Banda Simfònica formada per alumnes de 1r a 3r d’ensenyaments professionals. Tot ells, guiats per la batuta del seu director tiular, Francisco Amaya, interpretaren el pasdoble Noticiero Regional d’Evaristo Pérez Monllor, seguit per un conjunt d’obres de J. S. Bach, on s’inclouien els títols Escapoleix en Sol M i Sol m. Va finalitzar aquesta primera part amb El Caserio (preludi del segon acte) de Jesús Guridi.

En la segona part, actuà la Banda Simfònica d’alumnes de 4t a 6è d’ensenyaments professional que acompanyaren a diferents alumnes solistes que finalitzen enguany els estudis al conservatori: junt al duo solista integrat per Francesc Tello Pascual (trompeta) i Ramón García Llorca (trombó), els components de la banda interpretaren Les noces del Manyà de J. R. Pascual Vilaplana; Nuria Hernández Puig va oferir una vibrant versió de l’obra Palindromía flamenca de A. Ruda Peco, amb el saxo soprano. Finalment, Alberto Gil Martínez, va tocar la Xicoteta Czarda de Pedro Iturralde amb el saxo alt. La direcció també va estar a càrrec de Francisco Amaya.

Com a cloenda, la banda va interpretar L’obertura 1812 de P. I. Tchaikovski, posant un brillant final a un concert que constatà, una vegada més, la qualitat musical dels alumnes del CPMT.

34348602343_bed44902b7_k

La solista de saxo soprano, Nuria Hernández, saludant al costat dels alumnes de percussió i guitarra.

34993359512_df70237566_k

Alberto Gil, solista de saxo alt, i la Banda Simfònica del CPMT d’alumnes de 4t a 6è d’EE.PP.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s