El CPMT dóna la benvinguda al nou alumnat

37065766426_4d2a306549_k

El nou alumnat amb Fani Blanch, directora del centre

Alumnes de Periodisme Musical

Com és tradicional, des de fa set anys, el curs 2017-18 es va inaugurar amb la celebració de l’acte de benvinguda. Aquest esdeveniment, ocorregut el passat 15 de setembre al saló d’actes del CPMT, està pensat fonamentalment per als alumnes que inicien els ensenyaments elementals al nostre centre, però també per aquells que s’incorporen a altres cursos d’aquest grau o del professional.

Enric Llorens va ser el conductor de l’acte. El vicedirector del conservatori explicà, en primer lloc, l’organització i el funcionament del centre, detallant els serveis que estan a disposició de pares i alumnes, i que poden trobar a la pàgina web del conservatori. Aquesta informació va poder ser contrastada amb la d’un audiovisual, en forma de lip dub, elaborat pels alumnes de l’assignatura de Periodisme Musical de la promoció 2011-12, que va ser projectat a continuació.

36857753240_b2e994f0aa_k

Enric Llorens, vicedirector del CPMT

La directora del Conservatori Professional de Música de Torrent, Fani Blanch, va prendre seguidament la paraula per a comunicar als nous alumnes i als seus pares que el centre els obri les portes per a començar un camí que els portarà a viure experiències humanes i artístiques úniques que tindran la sort de poder compartir amb altres persones. Perquè, per damunt dels aspectes formatius que el centre intenta inculcar als seu alumnat mitjançant l’aplicació d’un projecte educatiu obert, integrador i de qualitat, no s’ha d’oblidar mai que una de les principals missions educatives del conservatori ha de ser la de transmetre el goig de viure i sentir la música.

36857753630_4a9e8d22b2_k

La directora del CPMT, Fani Blanch

L’actuació de dos alumnes va supondre el colofó musical a un acte acadèmic farcit d’emocions. Joan Moon Ortí (alumne de 4t curs d’EE.EE. de violoncel) va interpretar Allegro Moderato de J. S. Bach, i David Ruiz del Canto (alumne de piano de 2n d’EE.PP.) Arabesque nº1 de C. Debussy.

Finalitzà l’acte de benvinguda amb la també tradicional foto dels nous alumnes amb la directora. Una foto que segurament sempre guardaran tots els protagonistes en la seua memòria.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s