Alumnes del CPMT ingressen a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

OFU

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València durant un concert

Laura Gea i Yahel Kleiman

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, amb una plantilla de 80 joves músics, fou creada en 1995 amb l’objectiu de proporcionar una formació d’alta qualitat als integrants, amb professorat especialitzat per a cada una de les famílies instrumentals. Actualment està dirigida per Hilari García Gázquez, antic alumne de la Universitat i amb un ampli expedient musical, dirigint agrupacions com ara l’Orquestra de València, la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i Palestine Youth Orchestra.

Aquest any, l’orquestra ha convocat proves per a cobrir les vacants de fagot, trombó tenor, trombó baix, tuba, percussió, violí, viola, violoncel i contrabaix, en les quals alguns dels alumnes d’aquest conservatori han tingut l’oportunitat d’entrar.

En finalitzar les proves, Alberto Miquel, Marcos Miquel i Alma Yi Rueda han aconseguit la plaça de titular en els seus instruments, respectivament trombó baix, trombó tenor, i viola. D’altra banda, Paula Lorenzo ha obtingut la plaça de violí suplent. Cal afegir que els exalumnes del conservatori Marta Sala, Pedro Martínez i Jorge Mínguez, també formaràn part d’aquesta orquestra com a violoncel, violí i viola titulars respectivament, mentre que Noelia González estarà com a violí suplent.

Des d’Enharmonia, volem donar l’enhorabona als nostres alumnes i exalumnes, a més de desitjar que els vaja bé en aquesta nova etapa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s