Marta Chelet, segona en el Premi Internacional Andalusia Flauta

Marta Chelet Coll.Photocol.1

Marta Chelet Coll 

 

Miguel Llopis
Secretari i professor de flauta del CPMT 

El passat 4 de novembre va tindre lloc la final del XIII Premi Internacional Andalusia Flauta celebrat a Còrdova en el Saló d’Actes del Palau de la Diputació Provincial. Marta Chelet Coll alumna de 3r d’Ensenyaments Professionals del CPMT, va ser seleccionada per a participar en dita final entre 47 participants i va aconseguir el segon premi dins de la categoria infantil.

En la fase prèvia va presentar un programa en el qual va interpretar l’Andante de Mozart i Andante et Escherzo de Louis Ganne. En la final el programa triat va ser l’Allegreto et Idylle Op. 116 de B. Godard i la Fantasia Pastoral Hongaresa de F. Doppler.

El jurat estava format per la Catedràtica de Flauta del Conservatori Superior de Còrdova Wendela Claire Van Swol Batchelor, Luis Orde professor del Conservatori Superior de Música de Sevilla i Juan Ronda Molina solista de la Real Orquestra Simfònica de Sevilla. Destacar la qualitat de tots els participants en el concurs, la bona organització i la possibilitat d’escoltar a grans intèrprets de la flauta de diferents nivells. Concursos d’esta índole són el reflex de la bona salut de què gaudeixen les ensenyances musicals al nostre país. Finalment donar l’enhorabona a Marta Chelet per la seua excel·lent actuació.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s