Lliurament dels Premis Professionals i Vicent Galbis 2017

24800980018_82071e61cf_o

Autoritats i premiats durant el discurs de Patricia Sáez, regidora d’educació de l’Ajuntament de Torrent

Yahel Kleiman, Elena Roldán i Laura Gea

L’acte de lliurament dels Premis Vicent Galbis va tindre lloc el dia 22 de novembre al saló d’actes del CPMT. Començà l’esdeveniment amb l’actuació de l’Orquestra de corda del CPMT, intergada pels alumnes de 3r a 6è d’EE.PP. que interpretà l’obra Great Malven Suite del compositor Edwar Elgar.

Després de l’actuació de l’orquestra es va procedir al lliurament dels premis professionals de música del curs 2016-2017 i, seguidament, dels Premis Vicent Galbis: la intèrpret de fagot Ángela Martínez Martínez (primer premi), l’arpista Ángel Ibáñez Martínez (segon premi) i el saxofonista Alberto Gil Martínez (tercer premi).

Per finalitzar, la guanyadora de l’edició dels Premis Galbis 2017, Ángela Martínez, va interpretar el primer moviment del Concert en Fa M de C. M. von Weber.

L’acte va comptar amb la presència de diverses autoritats i persones de reconegut prestigi: la directora general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Marina Sánchez; la regidora delegada d’educació, Patricia Sáez; l’inspector d’educació del nostre conservatori, Salvador Oliver; el director general de la Caixa Rural de Torrent, Ismael Casaban; membres de la corporació municipal de l’Ajuntament de Torrent i la família de Vicent Galbis.

La Directora del CPMT, Fani Blanch, va deixar palés en el seu discurs els agraïments a la Conselleria d’Educació, a l’Ajuntament de Torrent, als professors del centre, als alumnes i a les seues famílies per contribuir entre tots als èxits de l’alumnat del Conservatori de Torrent.

37955674084_a1b79b7475_o

Orquestra de corda del CPMT dirigida per Francisco Amaya

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s