Concert de Nadal dels cors del CPMT

24314313917_45ba6de2e8_o

Actuació final de tots els cors del CPMT junts

Elena Roldán i Marcos Villalobos

El passat dilluns 18 de desembre, es va celebrar el concert de Nadal del Cor del Conservatori Professional de Música de Torrent al Auditori. El centre va col·laborar de forma solidària amb la Casa Caridad Valencia, una associació que presenta un projecte renovat i modern, centrant la seua tasca en el treball social amb l’objectiu de trobar solucions de llarga durada que integren als més desfavorits en la societat. Els nombrosos assistents al concert, que omplien de gom a gom l’Auditori, pagaren una entrada de 6 € que anava a benefici d’aquesta associació. Una demostració de solidaritat que va agrair Inmaculada García, presidenta de Casa Caridad Torrent.

El concert va començar a les 19’00h. Participà la major part del nostre alumnat: cors d’ensenyaments elementals i professionals amb la col·laboració de l’aula de percussió, flauta de bec, guitarra, cambra i cant. El programa del concert estava format per les següents obres:

Cor d’ensenyament professional:

Nadala del desert de  M. Salvador, Verbum caro factum est de Cançoner del Duc de Calabria, I’m dreaming of home de P. Rombi i Jesus child de J. Rutter

Cor d’enseyament elemental 1er i 2on:

La princesa que habitava al cor d’una poma de G. Janer/A. Rodríguez, El pastoret,              Pop. Valenciana, Baila nena, Pop. Gallega, Araruna, Folk. brasileny arr. de M. Rocha.

Cor d’ensenyament elemental 3er i 4rt:

Nadal dels xiquets de M. Salvador, En brazos de una doncella , Folk. Bolivià, El pequeño tamborilero, de K. Kennicott Davis, Papagenos glockenspel de W. A. Mozart

 Cant comú cors d’elemental:

 Cançó de bres per a una princesa negra  de G. Janer/A. Rodríguez

 Cant comú tots els cors:

Happy Xmas de J. Lennon/Y. Ono

La direcció musical va estar a càrrec de José Francisco Sánchez Iborra, comptant amb la col·laboració de l’aula de percussió, flauta de bec,  guitarra, cambra i cant. Actuà com a pianista acompanyant la professora del centre Inmaculada García.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s