Concert de l’Orquestra de 1r i 2n d’EE.PP. del CPMT

25011288561_3d51f52833_c

Foto d’arxiu de l’Orquestra de corda del CPMT amb la direcció de Francisco Amaya

                    

Anna García, Sara Romero i Paola García

L’Orquestra de primer i segon curs d’ensenyaments professionals del Conservatori Professional de Música de Torrent va actuar el passat dimecres 7 de febrer al saló d’actes del centre, a les sis de la vesprada, sota la direcció del seu director titular Francisco Amaya.

El programa musical del concert estava compost pel Largo inicial del compositor venecià del barroc Benedetto Marcello, seguit d’un àlbum de temes d’òpera i opereta arranjat pel pianista Jeff Manookian, pensat i editat especialment per a orquestres joves. En aquesta ocasió, els components de l’orquestra del CPMT oferiren les següents peces:  Barcarola de “Els contes de Hoffmann” de Jacques Offenbach, Vals de “La viuda alegre” de  Franz Lehar, Habanera  de “Carmen” de G. Bizet, Duet de les flors de “Lakmé” de Léo Delibes, Marxa triomfal de “Aida” de Giuseppe Verdi.

El públic assistent va poder comprovar l’exel·lent nivell dels alumnes de primer i segon d’ensenyaments professionals del CPMT, dirigits amb la solvència habitual pel seu mestre Francisco Amaya.

Anuncios

Un pensamiento en “Concert de l’Orquestra de 1r i 2n d’EE.PP. del CPMT

  1. Please, let me know as soon as you publish this blog in Spanish, or English. I think it makes no sense to use a communication channel as open as a blog, only for some. Meanwhile, I unsubscribe from the broadcast list. Best Regards

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s