Carlos Gil imparteix una classe magistral al CPMT

   

IMG_1212 (1)

Carlos Gil impartint una classe a un alumne

Alberto Miquel

Carlos Gil és un dels referents del trombó a la Comunitat Valenciana i a tota Espanya. No sols com a reputat intèrpret, si no com un dels pedagogs més prestigiosos en la docència d’aquest instrument. Baix la seua tutela s’han format alguns dels més importants joves trombonistes del nostre país. Ell és professor de trombó al Conservatori Professional Municipal “José Iturbi” de València. També ensenya a l’Aula de Trombó, treballant al costat d’un altre il·lustre trombonista: Indaleci Bonet.

Els alumnes de trombó del Conservatori Professional de Música de Torrent pogueren beneficiar-se, el dimarts 27 de març, dels ensenyaments de Carlos Gil. El trombonista de Bétera va impartir una classe magistral en la qual participaren tots els estudiants que cursen aquesta especialitat al nostre centre. Esta activitat va poder realitzar-se gràcies a la subvenció de l’AMPA del centre, a la qual agraïm la seua col·laboració.

Foren quatre hores intenses, repartides entre dues classes col·lectives pensades per als distints nivells (elemental i professional) i una breu sessió individual per a escoltar a cadascun dels alumnes participants.

Segur que tots els que tingueren l’oportunitat d’assistir a aquesta classe magistral, recordaran per sempre els consells del mestre Gil, un home que es consagra d’una manera plena, i quasi sacerdotal, a l’ensenyança del trombó.

 

IMG_1213

Els professors de trombó del CPMT, Rafael Polanco i Vicent Veses, amb Carlos Gil

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s